Het multimediasysteem is een pc die niet enkel op gamers gericht is, maar ook op mensen die hun pc graag wat breder willen gebruiken. Bijvoorbeeld om films te kijken en muziek te luisteren. Ook zaken als het bewerken van foto's en video's en het maken en bewerken van muziek krijgen meer aandacht. Het budget voor dit systeem is 1200 euro. Dit is het tweede multimediasysteem en er zijn meteen al een flink aantal wijzigingen doorgevoerd. Een deel van de wijzigingen bestaat uit het vervangen van onderdelen die toch minder geschikt bleken dan verwacht, een ander deel wordt gevormd door onderdelen die niet meer gefabriceerd worden en dus niet langer leverbaar zijn. Tot slot zijn er nog enkele tips toegevoegd voor mensen die zich minder interesseren voor multimedia en die zich vooral bezighouden met gamen.
Processor: AMD Athlon 64 2800+ - Onbekend
In de vorige Best Buy Guide is gekozen voor een eenvoudige processor uit AMD's 64bits-serie, omdat deze een erg goede prijs-prestatieverhouding heeft, die in de toekomst nog beter wordt met een 64bits-versie van Windows. Deze keer is er dus weer gekozen voor een Athlon 64 2800+. De prestaties van deze processor zijn iets aan de hoge kant vergeleken met de rest van het systeem, maar een AMD Sempron 3100+ presteert vrijwel gelijk en mist de 64bits-fuctionaliteit en is daarom een minder handige keus voor iemand die zijn systeem niet ieder half jaar voorziet van de nieuwste hardware. Als het goed is komt aan het begin van het eerste kwartaal in 2005 de eerste 64bits-versie van Windows XP op de markt. Om dan nu eerst nog een 32bits-processor te kopen, om over twee tot drie maanden weer over te stappen op een 64bits-exemplaar, is misschien wat overdreven.
Voor iemand die totaal geen behoefte heeft aan een 64bits-versie van Windows of Linux is de Sempron 3100+ wel een goed alternatief. Deze processor draait net als de Athlon 64 2800+ op 1,8GHz, maar mist de helft van de cache en heeft dus in totaal 256KB L2-cache. Door de goede onboard geheugencontroller van deze processors is het prestatieverlies van deze halvering meestal zo'n vijf procent, terwijl het prijsverschil rond de 17 euro ligt. Terug naar de Socket A-versies van de Sempron is dan weer geen optie. Het snelste exemplaar uit deze serie, de Sempron 2800+, is 35 procent trager dan de Sempron 3100+ en kost op dit moment slechts 17 euro minder.
http://www.tweakers.net/nieuws/33692
http://www.tweakers.net/nieuws/32157
Moederbord: Asus K8V Deluxe, K8T800 - Onbekend
Van Asus' K8V Deluxe-moederbord zijn twee uitvoeringen: de K8V Deluxe en de K8V SE Deluxe. De eerste heeft een echte 3COM-netwerkcontroller en de tweede moet het met een toch net iets mindere Marvell-controller doen. Verder beschikt de eerste over een Scalable HyperTransport-bus in plaats van een gewone HyperTransport-bus en heeft dus wat meer overklokmogelijkheden. In de vorige Best Buy Guide is gekozen voor de SE-versie omdat deze toen goedkoper was. Nu is het net omgekeerd, de gewone versie is nu acht euro goedkoper en daarom is nu deze gekozen voor de Guide.
Het bord biedt genoeg mogelijkheden voor een modern multimediasysteem. Zo beschikt het onder andere over een Gbit-netwerkaansluiting, SATA- en PATA-poorten, 5.1-geluid, twee Firewire- en acht USB 2.0-aansluitingen. De south bridge van de VIA K8T800-chipset zorgt voor twee SATA- en twee PATA-aansluitingen. Asus heeft het bord echter ook nog voorzien van een extra Promise R20378 RAID-controller die ook nog eens twee SATA- en een PATA-aansluiting levert.
HotHardware bekijkt drie Socket 754-moederborden
X-bit Labs test dertien Socket 745-moederborden
Koeler: AMD Boxed Koeler
De processor in dit systeem is een boxed-versie. Dit betekent dat er naast de processor ook een koeler wordt meegeleverd. Zo weet je zeker dat de koeler die je gebruikt ook geschikt is voor deze processor. Daar komt nog bij dat AMD drie keer zo lang garantie op zijn boxed-processors geeft. Je hebt dan niet slechts één jaar garantie, maar drie. Daar komt nog bij dat AMD heeft aangeven eigenlijk geen losse CPU's meer te willen verkopen, dus het wordt ook steeds lastiger om een gewone kale tray-processor te krijgen.
AMD stapt af van losse verkoop tray-processors
Geheugen: TwinMos 512MB PC3200 DDR - Onbekend
TwinMos-geheugen heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is daarom uitermate geschikt voor dit multimediasysteem. Door de stijgende geheugenprijs kiezen we nog steeds voor 512MB PC3200-geheugen. Voor mensen die erg veel met beeldbewerking bezig zijn, is 1GB werkgeheugen ook een interessante optie. Voor het grootste deel van de gebruikers van dit systeem is 512MB echter meer dan voldoende. Daar komt nog bij dat het Asus-moederbord voorzien is van drie geheugenbankjes, dus uitbreiding is altijd nog mogelijk.
Videokaart: Sapphire Radeon 9600 XT 128MB - Onbekend
In de vorige Guide is gekozen voor de Club3D All-In-Wonder Radeon 9800SE 128MB, omdat dit een betaalbare combinatie van video- en tv-kaart leek. Jammer genoeg blijkt vooral het tv-gedeelte in de praktijk minder stabiel en praktisch dan verwacht. De bijgeleverde tv-software heeft maar een beperkt aantal mogelijkheden. Dat is opzich geen probleem, aangezien vrijwel alle software die standaard bij tv-kaarten geleverd wordt ronduit slecht is. Voor de meeste kaarten bestaat echter alternatieve software die wel redelijk goed werkt. Omdat ATi een vrij zeldzame chip gebruikt, zijn deze alternatieve pakketten bij de All-In-Wonder niet te gebruiken. Ook de drivers voor Linux zijn niet af en als gekeken wordt naar de ontwikkeltijd die daar nu al inzit, zullen deze waarschijnlijk voorlopig ook niet afkomen. Daar komt nog bij dat deze kaart op dit moment vrijwel niet leverbaar is.
Daarom zijn er dit keer een losse video- en tv-kaart gekozen. Voor een multimediasysteem in deze prijscategorie is het niet verantwoord om een videokaart uit de nieuwe generatie te kiezen, omdat deze dan minimaal een kwart van het budget zou vormen. Er is daarom weer gekozen voor een kaart uit de vorige generatie. Doordat ATi niet alleen kampt met een tekort aan nieuwe GPU's, maar ook met een tekort aan oudere chips, daalt onder andere de Radeon 9800 Pro vrijwel niet in prijs. Daardoor past ook deze kaart nog niet binnen het budget van het multimediasysteem.
Een kaart die wel goed leverbaar is en die ook nog hele aardig prestaties neerzet in de huidige games, is de ATi Radeon 9600XT. Voor wie af en toe een spelletje speelt is deze kaart meer dan voldoende. Er is gekozen voor een exemplaar van Sapphire, omdat de producten van deze fabrikant een erg goede prijs-prestatieverhoudig hebben. Voor mensen die vooral willen gamen en die dus bijvoorbeeld de tv-kaart of de geluidskaart niet nodig hebben, raden we de Sapphire Radeon 9800 Pro (€ 204,60) aan.
De Radeon 9600XT in THG's VGA Charts deel 4
Review waarin alle moderne kaarten in 35 verschillende games getest worden
Geluidskaart: Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS - Onbekend
In de vorige Best Buy Guide werd gekozen voor de Terratec Aureon 5.1 Sky, omdat deze goede opnamemogelijkheden had en over een groot aantal aansluitingen beschikte. Jammer genoeg heeft Terratec aangegeven dat deze kaart niet meer gemaakt wordt en dus wordt dit keer gekozen voor het alternatief dat de vorige keer ook al ter sprake kwam en dat ook gebruikt wordt in het high-end gamesysteem: de Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS. Deze kaart beschikt ook over prima opnamemogelijkheden en heeft daarnaast ook nog eens EAX 3.0 en 4.0. Technieken die geluidskaarten van andere fabrikanten missen. Deze kaart is dus voor zowel de mensen die met geluid willen werken als voor gamers een prima keuze.
Creative presenteert Sound Blaster Audigy 2 ZS
Tv-kaart: Asus TV/FM Card - 7135 - Onbekend
Omdat vooral de softwarekant van de Club3D All-In-Wonder Radeon 9800SE 128MB niet altijd even goed werkend is te krijgen, is dit keer voor een losse tv-kaart gekozen. Kaarten met moderne tv-chipsets, zoals de Philips SAA7134 of Connexant CX23880, geven vrij goed beeld en worden voor een heel redelijke prijs aangeboden. Voor deze Guide hebben wij gekozen voor de Asus TV/FM Card - 7135 met een Philips 7135-chipset. De software die bij deze kaart geleverd wordt, is ook niet geweldig, maar omdat deze kaart beschikt over een veel gebruikte chipset, werkt een groot aantal andere programma's wel goed met deze kaart. Enkele voorbeelden zijn Dscaler, Fly 2000 TV en ChrisTV.
Deze kaart is vooral bedoeld voor het kijken van televisieprogramma's en het af en toe opnemen van programma's. Omdat er geen MPEG2 encodechip aanwezig is, kan de pc erg traag worden als er een programma opgenomen wordt, omdat de PCI-bus en de processor voor een groot deel bezet zijn voor het versturen en encoderen van de beelden. Als de kaart vooral gebruikt gaat worden om beelden op te nemen, dan is het verstandiger om voor een kaart te gaan die wel over een hardwarematige MPEG-encoder beschikt.
Netwerkcontroller: 3COM 3C940 Gigabit Ethernet
Het systeem krijgt geen losse netwerkkaart, omdat het moederbord zelf al over een 3COM 3C940-controller beschikt. Deze is niet aangesloten op de PCI-bus, maar komt direct binnen op bij de southbridge. De netwerkkaart hoeft de PCI-bus dus niet te delen met de Asus tv-kaart en dat is prettig als er bijvoorbeeld een tv-programma wordt opgenomen. De 3C940 is klaar om gebruikt te worden in Gbit-netwerken.
Harde schijf: Hitachi Deskstar 7K250 160GB - Onbekend
Het bewerken van beeld en geluid gebeurt meestal in ongecomprimeerde vorm, zodat de bestanden gigantische hoeveelheden opslagruimte nodig hebben. Ook games en software worden steeds groter, daarom is het systeem dit keer weer voorzien van een harde schijf van 160GB. Om de SATA-mogelijkheden van het Asus-moederbord te gebruiken en met het oog op de toekomst moet de schijf tevens beschikken over een SATA-aansluiting. Van welk merk de schijf moet zijn is vrij persoonlijk. Voor deze Best Buy Guide is gekozen voor Hitachi, omdat deze schijven erg goed presteren.
De Hitachi is, zoals veel SATA-schijven, eigenlijk een PATA-schijf met een bridgechip om het signaal om te zetten. De Seagate Barracuda 7200.7 is als één van de weinigen een echte SATA-schijf met prima desktopprestaties. Als dit erg belangrijk gevonden wordt, kan dus voor deze harde schijf gekozen worden. De schijven van Samsung schijnen juist erg stil te zijn. Elk merk harde schijf heeft dus zijn eigen kenmerken en omdat de Hitachi over het algemeen gezien als één van de betere naar voren komt, is deze in dit systeem gebruikt. Als er echter specifieke wensen zijn kan ook heel goed voor een ander merk gekozen worden.
Hardware.fr test acht 120GB harde schijven
AnandTech vergelijkt desktop harde schijven
Vergelijking van high-performance desktop ATA-schijven door Tweakers.net
Dvd-brander: NEC ND-3500 16x (zwart) - Onbekend
Interessante programma's die worden opgenomen met de tv-kaart of films die gemaakt zijn met bijvoorbeeld een digitale camera, zijn ondanks de verschillende compressietechnieken vaak nog aan de grote kant. Daarom is het multimediasysteem ook dit keer weer voorzien van een dvd-brander. Omdat de NEC 3500 op dit moment één euro goedkoper is dan de NEC 2510 die de vorige keer gebruikt werd, zal het systeem voorzien worden van deze brander. De NEC 3500 brandt DVD+R-schijfjes op 16x en duallayer-schijfjes op 4x. Media die op deze snelheden gebrand kunnen worden zijn nog vrijwel niet te krijgen of voor erg hoge prijzen, maar zodra ze voor een fatsoenlijke prijs te krijgen zijn, kunnen ze met deze brander gebrand worden.
Zestal 16x dvd-branders getest met 16x-media door CD-R Info
NEC kondigt ND3500A 16x dual layer DVD±RW-brander aan
Dvd-speler: Lite-On LTD-166S 16x48x, (zwart) - Onbekend
Om een backup te maken van een cd of dvd is een extra dvd-speler in het systeem erg handig. Uit de dvd-lezer-test van Hardware.info blijkt dat het exemplaar van Lite-On de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Vandaar dat deze dit keer te vinden is dit systeem. Er is, net als bij de dvd-brander, gekozen voor de zwarte uitvoering, omdat deze mooi bij de zwarte behuizing past.
Vergelijkingstest DVD-ROM drives door Hardware.info
Kaartlezer: Apacer Embedded 7-in-1 Card Reader (zwart) - Onbekend
Het kan wel eens voorkomen dat je de kabel van je digitale camera of MP3-speler bent vergeten, of niet meer terug kan vinden. Om dan toch nog data van en naar je apparaat te krijgen is een losse kaartlezer erg handig. Voor het multimediasysteem hebben we gekozen voor een 3,5"-exemplaar van Apacer. Deze kan zeven verschillende typen geheugenkaartjes lezen en beschikt daarnaast ook nog over een gewone USB 2.0-aansluiting aan de voorkant. De lezer wordt aangesloten via een interne USB 2.0-kabel, die direct op het moederbord aangesloten kan worden. De Apacer kan overweg met Compact Flash Type I en II, Microdrive, SmartMedia, MultiMedia Card, Secure Digital, Memory Stick en Memory Stick Pro.
Draagbare opslag: USB-Stick 128MB PenDrive (USB 2.0) - Onbekend
Het diskettestation is weggelaten uit dit systeem, als vervanging is gekozen voor de hiervoor behandelde kaartlezer en een USB Pendrive van 128MB. Op deze manier is het toch nog mogelijk om eenvoudig een aantal kleine bestanden mee te nemen. Ook is het mogelijk om te booten van deze drive, zodat je ingeval van nood toch het systeem kan starten. Voor het invoeren van een nieuw BIOS is ook geen diskettestation meer nodig. Vrijwel alle moederborden van Asus kunnen het BIOS namelijk bijwerken als het besturingssysteem al draait.
Behuizing: Antec SLK2650BQE Solution - Onbekend
Om al deze hardware bij elkaar te houden en te voorzien van energie, is eigenlijk ook een behuizing met een voeding nodig. Er is dit keer gekozen voor een kast van het merk Antec. Deze kasten hebben een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. De Antec SLK2650BQE Solution is een speciale stille uitvoering uit de SLK2650-serie. Dit is wel zo fijn als je een film zit te kijken of als je muziek aan het luisteren bent. De kast beschikt over een stille 350W-voeding, wordt geleverd met een stille 12x12cm fan en heeft rubberen ringetjes in de montagegaten voor de harde schijven, zodat trillingen vrijwel niet doorgegeven worden.
De 5,25"-apparaten worden met behulp van een schroefloos systeem in de kast bevestigd, zodat ze eenvoudig verwijderd en weer teruggeplaatst kunnen worden. In dit multimediasysteem zijn alle drives in het zwart uitgevoerd, maar ook het plaatsen van een beige drive is geen probleem. Alle drives gaan namelijk schuil achter een deurtje, zodat de beige exemplaren niet zo erg opvallen. Verder bevinden zich aan de voorkant van de kast twee USB-poorten, zodat voor het aansluiten van bijvoorbeeld een digitale camera niet de hele behuizing van zijn plaats gehaald hoeft te worden om bij de achterkant te kunnen komen.
Mocht je naar aanleiding van deze stille kast ook de rest van het systeem wat stiller willen maken, dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Allereerst kan de boxed koeler van AMD vervangen worden door bijvoorbeeld een CNPS7000 van Zalman. Deze is er in twee uitvoeringen: een exemplaar van enkel koper (€ 36,50) en een exemplaar dat ook voor een deel van aluminium (€ 24,22) gemaakt is. Deze koeler heeft veel koeloppervlak en een grote fan, die dus langzamer kan draaien terwijl hij toch dezelfde hoeveelheid lucht verplaatst.
Ook het kleine ventilatortje op de videokaart kan voor veel lawaai zorgen. Ook hier heeft Zalman twee oplossingen voor: de ZM80C-HP (€ 18,50) en de ZM80D-HP (€ 27,00). Beide koelers bestaan uit twee grote metalen platen die aan beide zijden van de videokaart gemonteerd worden. Via een heatpipe wordt de warmte van de onderste plaat naar de bovenste verplaatst, zodat het koelende oppervlak verdubbelt. De ZM80D-HP beschikt daarnaast over nog een extra heatpipe en kleine koelblokjes voor het videogeheugen. Voor de Radeon 9600 XT is in principe de ZM80C-HP voldoende, voor bijvoorbeeld de Radeon 9800 Pro is de ZM80D-HP ene betere keus met eventueel een optionele fan (&euro 6,68). De Hitachi-schijf produceert ook het nodige geluid. De schijven van bijvoorbeeld Seagate produceren aanzienlijk minder lawaai. Daar staat tegenover dat ook de prestaties iets minder zijn.
Vergelijking van dertien miditowers door THG
Aankondiging stille Antec SLK2650-BQE pc-behuizing
Monitor: Samsung Syncmaster 957MB 19" - Onbekend
Voor het bewerken van foto's en video's en het spelen van spellen is natuurlijke een stevige 19"-monitor nodig. Aangezien snelle TFT-schermen nog erg duur zijn, wordt voor een CRT-exemplaar gekozen. Volgens de mannen van CNet is de Samsung Syncmaster 957MB hier zeker op zijn plaats. Dit was namelijk het beste scherm dat zij onderhanden hebben gehad. De Samsung beschikt over MagicBright, een techniek die het contrast en de helderheid aanpast aan wat er op dat moment met de monitor gedaan wordt. Er is een stand voor het lezen van tekst, voor het bekijken van internetpagina's en voor multimediagebruik. De maximale resolutie die deze monitor aankan is 1920x1440 beeldpunten. De optimale resolutie is echter 1600x1200, het scherm wordt dan namelijk 75 keer per seconde ververst.
Samsung Syncmaster 957MB review door CNet
Twaalf 19" CRT monitoren vergeleken bij THG
Hardware.info vergelijkt 400 kilo aan 19" schermen
Luidsprekers: Logitech X-530 - Onbekend
De Logitech X-540-speakerset, die in de vorige Best Buy Guide gebruikt werd, is net als de Terratec Aureon 5.1 Sky niet meer verkrijgbaar. De set die daarvoor werd gebruikt, de Logitech Z-640, is ook niet meer leverbaar. Daarom is dit keer gekozen voor de Logitech X-530. Deze set biedt ongeveer dezelfde kwaliteit als zijn voorgangers. Het geluid dat de set produceert is prima om een filmpje te kijken of een spelletje te spelen. Voor echt goed geluid moet de pc eigenlijk aangesloten worden op een degelijke versterker met fatsoenlijke luidsprekers. Als deze apparatuur echter niet voor handen is en er toch behoefte is aan een set die wat meer volume produceert en een groter frequentiebereik heeft, dan is de Logitech Z-5300 (€ 136,50) een goede keus.
Logitech X-530-review door HardwareSeeker
Toetsenbord: Logitech Internet Keyboard (zwart) - Onbekend
Voor een Multimediasysteem is een normaal toetsenbord met een aantal extra multimediatoetsen meer dan genoeg. Het Logitech Internet Keyboard kan deze taak prima vervullen. Er is gekozen voor een zwarte uitvoering omdat dit goed bij de muis en de rest van het systeem past.
Muis: Logitech MX510 Optical Mouse - Onbekend
Voor het spelen van games en het bewerken van foto's en video's is een goede muis erg belangrijk. De Logitech MX510 is een muis die vooral bedoeld is voor gamers, maar door de betere optische sensor die gebruikt is in deze muis, is hij ook ideaal voor beeldbewerking. Omdat de sensor veel preciezer is, is het veel eenvoudiger om kleine subtiele bewegingen te maken, iets dat in bijvoorbeeld een fotobewerkingsprogramma ook erg prettig is. Omdat een Multimediasysteem ook gebruikt wordt voor het spelen van spellen komen de voordelen van de MX510 ook hier goed tot hun recht. Vooral snelle bewegingen blijven strak en vloeiend. Iets dat met oudere muizen nog wel eens tegen wil vallen.
Voor nog eens 25 euro extra heeft Logitech een nog betere muis: de MX1000 Laser Cordless Mouse (€ 59,00). Deze muis werkt met een laser in plaats van een led en is daardoor ook op transparante en spiegelende oppervlakken te gebruiken. Ook de optische sensor heeft weer een hogere resolutie gekregen, waardoor er nog preciezer gewerkt kan worden. De MX1000 heeft geen draad, maar een docking station waarin de oplaadbare batterij, die zich in de muis bevindt, opgeladen kan worden. Het docking station zorgt naast het opladen van de batterij ook voor de fysieke verbinding met de pc.
Logitech MX 510 Optical Mouse preview
Logitech MX 510-review door 3DXtreme
Actuele totaalprijs: € 0,-
![]() | ||||||
![]() | Product | Prijs | ![]() | |||
![]() | ||||||
![]() | Processor | ![]() | AMD Athlon 64 2800+ | ![]() | € 142,25 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Moederbord | ![]() | Asus K8V Deluxe, K8T800 | ![]() | € 95,- | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Koeler | ![]() | AMD Boxed Koeler | ![]() | ![]() | |
![]() | ||||||
![]() | Geheugen | ![]() | TwinMos 512MB PC3200 DDR | ![]() | € 79,99 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Videokaart | ![]() | Sapphire Radeon 9600 XT 128MB | ![]() | € 144,50 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Geluidskaart | ![]() | Creative SoundBlaster Audigy 2 ZS | ![]() | € 79,95 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Tv-kaart | ![]() | Asus TV/FM Card - 7135 | ![]() | € 39,50 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Netwerkcontroller | ![]() | 3COM 3C940 Gigabit Ethernet | ![]() | ![]() | |
![]() | ||||||
![]() | Harde schijf | ![]() | Hitachi Deskstar 7K250 160GB | ![]() | € 97,- | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Dvd-brander | ![]() | NEC ND-3500 16x (zwart) | ![]() | € 63,- | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Dvd-speler | ![]() | Lite-On LTD-166S 16x48x, (zwart) | ![]() | € 23,95 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Kaartlezer | ![]() | Apacer Embedded 7-in-1 Card Reader (zwart) | ![]() | € 15,05 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Draagbare opslag | ![]() | USB-Stick 128MB PenDrive (USB 2.0) | ![]() | € 17,75 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Behuizing | ![]() | Antec SLK2650BQE Solution | ![]() | € 69,95 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Monitor | ![]() | Samsung Syncmaster 957MB 19" | ![]() | € 225,54 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Luidsprekers | ![]() | Logitech X-530 | ![]() | € 56,54 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Toetsenbord | ![]() | Logitech Internet Keyboard (zwart) | ![]() | € 10,30 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | Muis | ![]() | Logitech MX510 Optical Mouse | ![]() | € 35,74 | ![]() |
![]() | ||||||
![]() | ![]() | Totaalprijs bij opstellen BBG | ![]() | € 1.196,01 | ![]() | |
![]() |
De goedkoopste leveranciers van deze configuratie kunnen opgezocht worden door de bovenstaande configuratie via deze link in je pricewatch winkelmand te plaatsen. De bestaande inhoud van je winkelmand wordt hierbij overschreven.